Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Budget 2018: Liberal Alliance er ude

Alle andre partier er nået til enighed om kommunens nye budgetBudgetaftalen for 2018 i Hørsholm Kommunalbestyrelse bliver uden Liberal Alliance.

Partiet forlod sent i aftes forhandlingerne, ifølge Ugebladets oplysninger, fordi partiet ikke kunne komme igennem med sine ønsker om forskellige skattelettelser.

“Hvorfor, må du tale med LA's forhandler om. Det er dog korrekt, at partiet har forladt forhandlingerne,” oplyser borgmester Morten Slotved (K) til Ugebladet.

Alle andre partier - plus løsgænger Gitte Burchard - blev ved bordet og vil være en del af den ny budgetaftale. Ifølge Morten Slotved er forhandlingerne nemlig nået så langt, at der ikke er aftalt nye møder.

“Der er reelt kun det tilbage, som jeg kalder prosa. Det vil sige de konkrete skriftlige aftaler om, hvordan aftalerne fortolkes. Økonomien er der enighed om,” fortæller borgmesteren, der i øvrigt ikke vil gå i detaljer om det brede forlig, der nu reelt er indgået.

Ugebladet forsøger at få en kommentar fra Stine Darmer, der for nylig kom ind i kommunalbestyrelsen som suppleant for den sygemeldte gruppeformand Troels Moe.

Læs hendes kommentarer her: DA skatten skred, skred LA også

 

 


Budgetforlig uden LA: Har du en holdning til det? Kom af med den på Ugebladets Facebook-side. Brug nedenstående link til artiklen...


Publiceret: 13. September 2017 11:30
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra NYT OM Nordsjælland

ANNONCER
Se flere